9. Sınıf Türk Dili ve Edebiyatı Ders Kitabı Cevapları ÖĞÜN YAYINLARI 2021 2022
9. Sınıf Edebiyat Kitap Cevapları ÖĞÜN YAYINLARI, 9. Sınıf Edebiyat Kitap Cevapları, Kitap Cevapları, 9. Sınıf Öğün Yayınları Edebiyat Kitap Cevapları,
değerli onedebiyat.net takipçileri.
ONEDEBİYAT.NET'İN değerli akademisyen-öğretmen-öğrenci-edebiyat sever takipçileri.
Derskonum.com olarak her dönem olduğu gibi yeni dönemde de sizler için kitap cevapları, konu anlatımı, pdf ders notları ile her zaman yanınızdayız..
Bu sayfamızda siz değerli takipçilerimiz için 9. Sınıf Türk Dili ve Edebiyatı Ders Kitabı Cevapları ÖĞÜN YAYINLARI 2021 2022 üzerine bir paylaşım yazacağız.
Siz de eğer bize ve tüm eğitim camiasına yardımcı olmak adına hazırladığınız yazılıları-notları-soruları-videoları paylaşmak isterseniz mail adresinden bize ulaşabilirsiniz.
İyi çalışmalar..
onedebiyat= on numara - edebiyat
destek olmak için lütfen paylaşınız
KAYNAK: derskonum.com
9. Sınıf Türk Dili ve Edebiyatı Ders Kitabı Cevapları ÖĞÜN YAYINLARI Sayfa
.DİĞER TÜM SAYFALAR İÇİN TIKLAYINIZ.9. Sınıf Türk Dili ve Edebiyatı Ders Kitabı Cevapları ÖĞÜN YAYINLARI Sayfa 60
.A.Sözlü İletişim Tür ve Tekniklerini TanımaSunu Hazırlama
Belli bir konunun resim, grafik, metin, ses ve görüntüler kullanılarak giriş, gelişme, sonuç bölümleriyle sıralı ve düzenli bir şekilde anlatılmasına sunu denir. Sunuyu sınıfa ya da bir topluluğa sunmak için projeksiyon cihazı, bilgisayar, tepegöz vb. çeşitli teknolojilerden yararlanılır.
Bir sununun nasıl hazırlanacağı aşağıda açıklanmıştır.
Sunu Kapak Sayfası Hazırlama
Kapak sayfası kitabın kapak sayfası gibi düşünülebilir. Burada üzerinde durulacak konu başlıkları maddeler hâlinde kısaca belirtilir.
Sunu Akışı Sayfası Hazırlama
Bu bölüm, kitabın içindekiler bölümü gibi düşünülmelidir. Akış sayfasında sununun içeriği; giriş, gelişme,sonuç ve kaynakça bulunur. Girişte çalışmanın amacı açıklanır. Gelişmede ayrıntılı bilgiler verilir. Konuyla ilgili resim, grafik, animasyon, harita vb. görsel ögelere ve efektlere yer verilir. Sonuç bölümünde konu özetlenir. Daha sonra kaynakça, bibliyografya içeren slayt verilir. Sunum “Teşekkür ederim.” slaytı ile sonlandırılır.
.
.
Yorum Gönder